Att underhålla 16-åringar

Det är lördag och det spöregnar. Apa.
Pip är i Handen och hämtar sin lillebror som får nöjet att umgås med oss tom imorgon. stackars =) Vi hade tänkt åka ner till nynäs och göra något trevligt men icke! det regnar vilket utesluter trevliga utomhusaktiviteter. Det finns inga kläder, det finns bara väder.
Min yngsta franskusin är på besök i stockholm med två vänner. De bor hos min mor, jag tycker nästan synd om henne, det var länge sedan hon var tvungen att handskas med 16-åringar. Jag ska iaf dit på middag och vara moraliskt stöd. Vad måste man se om man är i stockholm en vecka? något förslag någon? och hur underhåller man en annan 16-åring en regnig dag?
Jag återkommer med hur det går...
äta. ugg. hungrig.

ingenting

Nu har det hänt, jag har glömt bort att blogga. Jag har nu kommit förbi enkritisk punkt och kan nu känna mig lugn med att inte blogga varje dag... blaaaa.
Nej, egentligen har jag inte bloggat för att jag inte kunde komma på något ens lite ovidkommande att ta upp. Det är första dagen på pips semesten, uiii, och det ska vi fira genom att storstäda. det kan förvisso låta lite trist att inleda semestern med städning men å andra sidan är det mycket trevligare att vara hemma då. Dessutom finns det risk för besök, det är inte ofta våra nära och kära orkar ta sig ut i bushen, men nu är det fan semester så ingen kan skylla på något! mohahaha. Pip har redan attakerat smuttstvättbergen (två fulla ikeakassar och en full tvättkorg) , jag har tänkt att hjälpa till men jag lyckades inte riktigt vakna. jag städar sovrummet istället...
för att kompensera för detta trista inlägg ska jag nu försöka lägga upp en bild på en av våra grisar:

image1

oj, va många grisar det blev. det är när våra katter fick bääbisar. fast de var då inte i vår ägo som tur va... men de är ju så söööta.
hare gött!

En dag senare

Jag mår som jag förtjänar, det vill säga inte allt för dåligt men inte heller allt för bra. En smula bakis men inte allt för illa, jag vet att jag lever. Jag känner med L som måste jobba idag iaf.
Det va en mycket trevlig midsommar allt som allt. Vi grillade och åt som om vi inte sett mat på en vecka. Jag hade ju inte besökt systemet så jag tjuvade från alla andra...hmm kan vara där min dagenefterångest grundar sig? jag hade inte tänkt bli full men det sket sig juh. Och så pratade jag engelska... en massa engelska. ojojoj, det lät inte så värst bra på sluttampen, det kunde till och med jag höra. K's pojkvän råkade vara engelsman.  jag kan juh knappt prata svenska när jag är full så engelska är en bedrift.
Jaa...det var en trevlig kväll men jag stack ganska tidigt. Mötte upp pip på tåget, han den stackarn hade inte käkat på hela dagen så vi gick till daisys och var trevliga mot personalen. Han fick en 90 gramare som såg ut som en 150, se vad lite fjäsk kan göra. för att slippa en massa fulla nissar tog vi bussen hem. när vi kom till centrum låg en brud och såg lite nerspydd ut på marken. hennes väldigt bra kompisar lät henne bara ligga där till  busschaffisen fråga hur hon mådde och då passade det att hjälpa henne upp. idiotas. Jag tror att jag har bitit mig i kinden, aj.

"blaablabla kyckling blabla kycklig, kyckling blaabla bla"


normal

okej, nu har jag två dagar i rad blivit anklagad för skumma inlägg så därför tänkte jag skriva ett lite mindre konstigt idag. klockan är 0930 så möjligheten att jag klarar av det är mycket större om jag skriver det nu istället för låt oss säga klockan 0200 inatt.
Dagen började bra, jag vaknade av att galna sopbilar  parkerade utanför vårt fönster och sedan stod där i en halvtimma och brummade och slängde containrar omkring sig. strax efter att de var klara kom en ny galen sopbil för att tömma grovsoprummet. brumbrum. väääldigt störande. varför kan man inte tömma sopor runt klockan låt oss säga två. Och för att göra saken värre så är det muuulet. visst, det är midsommar så det ska regna några skvättar men det ska ju inte vara igenmulet. jag hoppas att det blir bättre när jag kommer upp på nordligare breddgrader. Midsommarkvällen kommer firas hos L i haninge och jag tror att det blir skitbra. grilla och så där du vet.  stackars pip jobbar hela dagen och masade sig upp ur sängen kvart över fem imorse. jättestackars!
nu måste jag gå och sortera några kubikmeter tvätt som har parkerat sig i badrummet, man behöver en fet plogbil för att ta sig till badkaret som det ser ut.
hmm.okej. det där va väl ett nästan normalt inlägg.
I'll be back!

"en urk?"

när vi var nere i Frankrike för många år sedan kluddade min bror på mormors inköpslista. när vi senare var i affären kliade sig min mormor i huvudet och sa; "ön yrrk, qu'est-ce que c'est?" Hon blev väldigt ledsen att hon inte kunde hitta en urk till min bror
hmm... det är allt jag har att säga om urkar, har du något annat att berätta om dessa saker är du välkommen att göra det.

skärpning!

haha..är det inte kul att ha en rubrik som inte har ett dugg med innehållet i bloggen att göra! nähä inte det...
Idag bar det ner till Nynäshamn the city för min årliga tarmsköljning...haha..nej jag bah skoja. fan vilken humor man har vid lagom mängd trötthet. Okej, skitsamma, jag var nere i nynäs i förmiddags och gjorde hemligheter. kom hem, käkade lunch och gav sedan balkongen dess mycket förtjänade uppmärksamhet. solen var framme och ville bränna mina knän men jag sa "nejnej du få inte bränna mig" och då gjorde den inte det heller! spenderade kvällen framför treans tjejilischus. Jack ska inte vara med Lynn, det är bara fel, face it, it's over! och varför varför varför skulle snövbrädetjejen åka ur project runway, huh, huh? PCD, vad ska man säga, hon kunde inte sjunga. blaaaa blaaaa blaaaa. herre gud hjälp mig med ett bloggämne. eller man kanske inte ska avslöja hur svårt det är att komma på något av minsta lilla intresse som man kan skriva om. men då så, jag kommer ut ur garderoben; jag har svårt för att fylla min blogg! finns det rehab för sådant?
ordbajsets tid är över för ikväll... jag återkommer.

- Vad är det här för sång?
- Långkalsong!

jag är ju så rolig... sthlm live here I come!
shit, ordbajset tar ju aldrig slut...finns en risk att detta inlägg kommer evakueras härifrån innom en snar framtid så läs det medan du kan. bubb

kortkort

konstaterat:
6 points är en dålig film
jag kommer vara trött som fan imorgonbitti
alla böcker som är olästa är tråkiga
min katt vill se mig död (eller iaf lite vältuggad)
jag har träningsvärk i mina få muskler
jag måste klippa mig

Knepigt tråkigt

Okej, måndag och saker som jag tänkte göra men inte gjorde;
Städa toan
Baka muffins
Komma på något smart att skriva om i bloggen
Vara på bra humör
osv
Saker som jag kommer ha gjort när dagen är slut;
Läst ut en bok och börjat på en ny.
Tjurat
Förflyttat mig från soffan till sängen och tillbaka igen ett bara hundra gånger.
Gnällt på att det är kallt
osv

Jaja, gårdagen var helt okej, jag var iaf inställd på att slöa. Lånade två filmer; children of men(en svag fyra) och på andra sidan häcken (stark tvåa), lyssnade på regnet mot fönsterrutorna och stack ut och sprang när regnet slutat spöa. Jag kände mig jätteduktig och trodde att wow, jag orkade ju jättemycket längre än förra gången. det var dock inte sant, jag tog in på fel avfart så egentligen kutade jag en mycket kortare bit än sist. typiskt.
Nu gnäller katten, jag tror att hon vill leka

"Varför man inte kan använda en gnu som kundvagn"


Söndagsseg

Okej, det är söndag och jag är seg. Har precis kommit hem från Ica där föda för dagen har inhandlats, ska strax försöka mig på lite lunch. Igår var vi nere vid rudan och njöt av vädret, eller inte riktigt, vi var nere vid rudan och frös ihjäl. Det blåste och var kallt kallt kallt, men vi var orubbliga. Vi han med att prata med alkisar, polacker och folk från Jakan. Övrigt som hans med var grillning, jag är glad att jag inte äter kött för det blev lagom vidbränt, men J var en jäkel på att vända flintastek med pinnar. Jag åt äpplen...mmm. Trotts blåsten så spelade vi lite friiisbiiij, jag var bäst såklart, inte. En viss mäng öl intogs och sedan gav vi bort vår fina engångsgrill till bättre behövande. Jag kan påpeka att jag var ytterst nervös för skogsbrand så länge grillen befann sig i vår omvårdnad. K anslöt sig senare på kvällen och klagade på vädret men det var en bra dag trotts allt. Idag mår jag som jag förtjänar, min hals är lagom glad ty jag har rökt ihjäl den. Planer för dagen är hyrfilm och mysbyxor, om det slutar regna finns en möjlighet att vi går ut och joggar, men det är inget löfte.

gröna ärtor är gott

Välkommen till oorganisation!

Jaha...jag har en blogg. Konstigt. Till och med ganska onödigt. Jag brukar väl för all del sugas in i diverse trender, pyssla ett tag med dem och sen totaltröttna. Jag kan väl säga lite om vad jag tänkte att bloggen skulle handla om i alla fall: Absolut inget viktigt. Den ska fyllas med saker som inte kommer skapa världsfred, rädda miljön eller förändra den politiska scenen för alltid. Vidare kommer den inte innehålla information om psykisk status för tillfället eller namn heller, paranoia är kul. Det här är min blogg så jag stavar som jag finner det lämpligt. Jag vet inte än hur mycket energi jag kommer lägga på layout. Antagligen inte mycket eftersom jag då måste lära mig hur man gör. jaha... det var det. Nu ska jag se om jag kommer följa upp mina antaganden.

Så då ska jag väl skriva inlägg då.Hmm...hur gör man...kanske; Igår var jag och pip nere i nynäs. Det blåste på mig, inte så värstans kul men solen lyste. Nere på hamngrillen träffade vi på en filur som ville prata, jag antar i alla fall det eftersom han lade sig i vårt samtal om plankor som folk spikar spik i och sen lägger vid badplatser. Filuren var en 80+ig man som berättade för oss om när flatenbadet byggdes. Mycket intressant. Sen blev han ledsen, Hans fru har cancer i slutskedet. De har varit tillsammans i 60 år. Han ville inte gråta framför oss så han sa att han skulle köpa en korv till men han kom inte tillbaka. Jag höll själv på att börja böla. Så himla sorgligt.
Ja, så när jag lugnat mig lite bestämde vi oss för den viktigaste, blodigaste, mest spännande aktiviteten på denna jord; Minigolf. jag vann såklart men inte med någon större marginal. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag bara måste vinna i minigolf. Tänk om jag har tappat stinget?
Och gissa vad vi gjorde igårkväll! joggade! jag, latmask och slöfock, stack ut och joggade. Pallade inte så långt och höll på att trampa i hästskit. menmen, jag gjorde det i alla fall.
Nej, nu blev jag uttråkad av mitt egna inlägg får se om jag lyckas publicera det.
Knorr


RSS 2.0