en liten liten...

jaha.. nu har jag väl ingen anledning att inte skriva ett inlägg. Terminen är slut och nästa börjar på måndag. Jag har en hel del att läsa till dess men jag är sååå himla trött. Jag känner mig helt klubbad. Försöker att hålla en förkylning på avstånd genom att knapra don men vet ej om det hjälper.
   Oj, nu skiner solen igenom. Jag som trodde att det skulle vara storm och en massa regn. Fast blåser gör det, tillräckligt för att få tvn att braka ihop vilket den redan gjort. Jag som ville ligga ihopkrupen på soffan och tycka synd om mig själv.
   Jag blev godkänd på den muntliga examinan i tisdags och jag tror att tentan igår gick helt okej. Kunde svara på alla frågor utom en som jag satt och stirrade på i en timma. När jag stirrat klart tokgissade jag... och tydligen var jag inte helt fel ute, får hoppas att jag knaprade ihop i alla fall nån poäng där. Kommer sakna många av mina kursare som nu sprids med vinden. Fast med några har jag bokat tisdagsluncher så det lir nog bra.
Jag ser fram emot genusvetenskapen, det verkar vara ett ganska schysst upplägg. Hoppas att de är snälla mot oss (m a o inte ger oss för mycket att göra). Det är hur som helst inte så jättemycket att läsa och det är ju bra. 
   Ont i hövet! sova! jag vaknade klockan sju imorse. Vet du hur plågsamt det var?! Min hellediga dag och jag vaknar klockan sju! har jag förtjänat det på något sätt? nejnejnej.
nej.. nu gör ryggen ont igen. har suttit för länge på äschlett. snipp snapp snut så var sagan slut.

inpass

Jag har inte gått och grävt ner mig totalt. Men det har varit lite stressigt... återkommer med en uppdatering nu till helgen då jag nästan är ledig... om man bortser från allts som ska läsas in till kursstarten på måndag.
tjing

Så var det äntligen över

...och med det menar jag inget mindre än jul/födelsedag/nyår. Julen var ok, så var även födelsedag och i och med min totala vägran att fira att ännu ett år gått så kan man väl säga att nyårsafton var ok den med.
   Jag har totalt tappat studiemotivationen nu under julen och har en skyhevetes massa som måste göras klart till på fredag. Om någon kan något om platons kunskapsteori så ring mig och föklara. Jag odlar en svag avsky för filosofer.
   Den lama ursäkten till det dåliga studieresultatet under julen stavas tv-spel. Det funkar inte att inhandla nya spel under en period dår man borde sitta med näsan i böckerna. Jag har, tillfälligt hoppas jag, förvandlats till ett gående tv-spelsberoende mongo. Assassins creed är orsaken. Förjäkla kul, snyggt osv. Hade problem med en massiv bugg och gick därför och bytte. Den massiva buggen har ny byts ut mot ett spel som laggar lite lagom ofta och även innehåller en massa små fåniga buggar. But still... I love it!
   Borde sova. Kan inte sova. skit.

RSS 2.0