Currysvett

 Ett säkert sätt att skaffa sig skrivkramp är att någon säger något trevligt om det man skrivit förr,  (sluta inte med det för övrigt, I like it!) det ger mig nämligen en svag prestationsångest. Skrivkrampen kan ha andra anledningar också, tex brist på intressanta ämnen (vilket har nämnts tidigare, en väldigt massa gånger) eller att man helt enkelt har kramp i de lemmar man föredrar att skriva med (händer, fötter, armbågar du kan vara lugn, jag kommer inte se ner på dig vad du än föredrar). Att man dessutom upptäcker bristen på fotnötter på bloggen kan också sätta en eller flera käpp/ar i hjul/en (man hänvisas till paranteser och som vi alla vet är de bara hälften så roliga som footnuts. jag lär mig dessutom aldrig vart punkterna ska sättas så jag garderar mig .). Vad har nu detta med currysvett att göra? Jag ska berätta det för er gott folk! Ingenting, jag fördriver bara tiden. Är du väldigt intresserad av currysvett hänvisar jag dig till slutet av dagen blogg.

Så vad har hänt sen sist?
I lördags var jag nere och turistade i nynäshamn med L. För att vara mer korekt var L turist och jag en förvirrad och okunnig guide. Varken jag eller L köpte muffinsformar. Jag köpte dock Harry P the last one and dessutom in inglich såklart. (Jag skyller min totala avsaknad av rörelse de senaste två dagarna på den boken. De galna kristna amerikanerna kanske har rätt, det kanske är satans verk?) När vi strosat lite velade vi säkert jättelänge om vad vi skulle äta och av rent ekonomiska skäl blev det wok. Min bestod av purjolök och kunde kastat svagare själar in i en sockerchock, så det blev inte de högsta betyget för det käket. Passionssorben var däremot en höjdare. Jag brände mig på ett av benen. (nyckelben för att vara exakt och det kan tilläggas att det var solen som brände mig och inte sorben) Det var en trevlig dag allt som allt! L, jag suportar dig i nymfparakitgrejen och jag kan tilläga att Sture är ett ganska trevligt namn om du skulle skaffa en hona.

Så äntligen; currysvettens förklaring! Jag kan meddela att om du äter currydränkt käk till middag, går upp, skiter i att duscha, skiter i deon (inte skiter i utan struntar i), går runt och svettas lite extra under dagen och sen luktar dig under armarna kommer du att känna doften/stanken/lukten/odören av curry! Jag upptäkte detta idag och kände mig tvungen att dela detta med alla er. Fråga mig bara inte  varför jag går runt och sniffar under mina armar. Jag tyckte att det var helfestligt iaf (pip tyckte inte alls det,hmm, undrar varför?) men kommer hädan efter att vara nog med deon efter curryfest!

Över stock, sten och en golfbana

Brum brummmm brrrrummm klink klonk brummmbrummmmm klankiklanki lät det i ungefär en halvtimma utanför vårt fönster imorse. Väckt av sopbilen igen men somnar om... BRUUUUUMMMMM BRUUMMMM sickasickasicka bruuummmm. Dragen ur sömnen av en jäkla gräsklippare, vår hyresvärd har tydligen dille på 3mms gräsmattor för de verkar som om de måste klippa dem typ två gånger i veckan. Vad är det för fel på låt oss säga 5centimetersgräsmattor?! GAAAH. Men nu är jag iaf mycket vaken, tror jag.

Igår var jag och M på skogsäventyr, vi tänkte att vi kan juh följa de där markeringarna och kolla vart de leder, och så gjorde vi. Markeringarna ledde runt vår lilla sjö och vi klarade oss hela vägen runt. Jag kan meddela att vår lilla sjö är ca 3km lång tvärs över och att det tog ca 3 timmar att gå non stop runt den. Idag har jag ont på ställen jag inte trodde att man kunde få ont och undrar om man överhuvudtaget har muskler där eller om jag helt enkelt har brutit båda fötterna. Vid hemkomsten hittade vi lite bra kartor och beskrivningar för skogslederna runt i trakten. Nästa sträcka blir ösmo-nynäs tror jag, ca en mil. I am now the skogsmulle!

Nu är det klippt

Tänkte bara meddela att jag har klippt mig och att det inte alls blev bra.
Jag ville klippa det kortare men inte fulare! Fan. Men det kanske ger med sig...
Man ska tänka glada tankar.

Förnekande av solsken

Det är regnigt och ruggigt och kallt. Eller egentligen inte. Det är varmt och soligt, men om man som jag denna dag inte alls känner för att gå någonstans, göra någonting osv är det ganska bra att inbilla sig saker för att samvetet ska få vila.
Jag/ vi har sen sist;
Kommit in på södertörns högskola.
Kollat på Harry Potter och fenixorden.
Spelat en jäkla massa TV-spel
Firat J:s födelsedag (Använder ordet firat i brist på något annat mer passande)
Spelat  lite fotboll
Kutat minst 100 mil (icke)
Ätit på micke d bara för att få ett sånt där grönt glas.
Blivit antstad att ett litet barn på pendeltåget
och en hel del mer som jag har förträngt.

Alla dessa saker skulle jag kunna kommentera ytterligare men jag är som jag är och tänker så inte göra. Jag ska snart istället för det rota runt i kylen och skapa någon form av ätbar måltid.

"titta där borta, bönor!"


Kast med liten kastanj

Löööördag och allmänt trist. Det känns ungfär som om en elefant har dansat cancan på mig  i drygt tre veckor. Kan vara fördröjd träningsvärk men jag vet ej. Så vad har hänt i veckan... hmm.. öhhh... låt mig tänka. jag lägger in en pausbild sålänge...

image2
Fia använder mig som yogamatta...

Du jag minns fortfarande inte allt men i torsdags var vi iaf inne i stan och spankulerade. Vi beundrade greta garbos torg, stod på en papperskorg (icke jag dock), kastade kastanjer, gick på bio, käka snabbgrek på medis, drack öl i en söderträdgård och hittade bajs på en toalett. För att sammanfatta det hela i oordning. J hittade en trave tallrikar som ingen verkade äga, senast vi var på ungeför samma ställe hittade han en toalett på gatan. funky.  Bajset var inte så kul som man kunde tro efterson jag var hemskt nödig.  oj, va snurrigt det blev.

Igår var vi duktiga och stack ner till nynäs för storhandling... vi höll oss nästan till listan så vi kom undan ganska billigt. Väl hemma bytte vi alla hundra tusen glödlampor som gått och dött (nej, föressten inte alla. kökslampan gör ont att byta på så den får klara sig utan) och gjorde två jättenygga pajer att ha i frysen för trötta dagar. Nu regnar det. Får se om det blir någe löpning ikväll, jag tänker iaf inte gå ut om det ska falla vatten på mig så att jag blir blöt och sur och blablabla. är det verkligen lördag? nu blir jag förvirrad... jo, det är nog det. snaps!

fransoser och fotboll

Har precis vaknat. Känner mig väldigt seg.
Det gick ganska hyffsat med alla 16-åringar. Pips lillebror underhölls med Tv-spel och film, vi hade tänkt vara ute med regnet tyckte inte det. Kl 1330 dagen därpå sparkade vi upp honom ur soffan för att vi skulle dra, han hade säkert sovit ännu längre om vi hade låtit honom. farsinerande. Iaf så tog vi tåget norröver och jag besökte min kära mor. Kaffe och mystiska kakor...mmmm. Bror och C kom över på middag och fransoserna kom hem från stan lagom försenade så att mor höll på att riktigt nervös för att de blivit uppätna. Kusin såg ganska sur ut hela middagen medan de två andra satt och fnissade mest hela tiden. Vi hade vissa språkmissar varav en som inkluderade en älg.
Igår var vi på fotboll, DIF- Gif, på stadion. Jag vägrade stå bland brölnissarna så vi satt hos familjerna. Saker som jag lärde mig av det. Solbrillor är bra att ha och stadions bänkar ger träsmak. Ett tag trodde jag att jag skulle dö av tristess men jag överlevde och om ett år eller så kanske jag har glömt bort det och går på fotboll igen. vem vet?
Idag måste vi ut och kuta efter allt skit vi tryckt i oss i helgen. Vi har lagt upp en mycket bra strategi för att palla längre och ändå dra musten ur en.

bla blä

RSS 2.0