katten har fått spatt

En tenta avklarad, en tenta kvar.
Har ingen aning om hur den första gick... inte så bra tror jag så här i efterhand. Man ska nog inte vara allt för avslappnad när man skriver. Bättre med adrenalin är narkolepsi.

Det ser mörkt ut; det ser ut som tentorna närmar sig.

OBS! Följande text ska läsas med ödesmättad stämma. Förslag till musik: carmina burana.

Jag har gått i ide. Tenta-ide. Jag lever, andas, luktar, äter och skiter retorik. Jag ser små retoriskt korekta dispositioner flimra framför mina ögon. Jag har förlorat min humor. Begreppet: ångest. Vad menar han med ångest? Ångest för intet. Ångest för framtiden. Idéhistorian från antiken till idag är vad jag tröstar mig med när retoriken är elak mot mig. Tillvaron är upplöst i galna världsformuleringar. Jag planerar att återvända till jordelivet om ca två veckor.

Livet är en potatis, potatisar finns inte... alltså finns inte livet.

analysera mera

Nej nu är det seriöst störigt i mitt huvud. Här sitter jag och skriver ett blogginlägg för att slippa plugga. Borde skriva på en debattinlägg-analys men oj va roooligt det blev att skriva blogg helt plötsligt. Jag har visserligen inte skrivit på ett tag så vatt dö häck.
Kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev senast så varning för upprepning.
M2 kom ner från uppsala och visade exakt hur många öl man kunde dricka på en helg. Han har en jättfin tuppkam som jag donerade min sista hårspray till. har bilder men dom får ni inte se! Pips lillasyster blev full som en kastrull... det va roligt. J  lyckades även han bli ganska dragen men den här gången överröstades han lätt av M2. Inga problem.  M1 blev inte dragen och höll reda på vem som sa vad... det är ett skäl till dagenefterångest. Jag överlevde dock helgen. Och trotts att det gått en vecka har disken inte riktigt återhämtat sig. Det är fortfarande väldigt väldigt mycket disk.
Veckan har varit lite trög. Problem med responsgruppen i plugget så jag och F deserterade till en bättre armé... eller rättare sagt. vi kommer byta grupp till nästa delkurs.
Nu sitter maja framför datorn och är ivägen. Maja var förövrigt hos veterinären nu i veckan. Hon var jätteduktig. Hon fräste bara lite och gömde sig bakom elementet. Duktig tjej!
blää... analys. bläanalys.
blä blä blä.
Kanske ska börja rycka i några av de hundra instuderingsfrågorna till tentan istället... hmm.

gnäll och tjat.

Okej nu får det va nog med det här! uppdatering som begärt.
Status:
Trött
Sur på grannen som vanligt.
Morgonhostig
Tyst för att inte väcka M2 som ligger och sover på soffan.
I behov av att avsluta lite av det plugguppgifter jag börjat med.

Ja, ikväll kommer det lite folk över för mat och alkoholförtäring. Ska bli intressant och se hur det går. Ingen känner någon annan, förutom jag och pip, och det är en skum mix av personligheter som kommer. M2 kom ner från uppiduppsala igårkväll. Jag kommer låta honom sova lite till men sen ska jag draaa upp honom ur soffan. haha han kommer bli suuur. jag vill också sova :´( sååå tlööött.
Har inte hänt så mycket sen sist. har Tryckt in saker i huvet och på papper att det snart kommer spruta ur öronen. Totalt dålig korvstoppningsmetod. Satt i veckan på en så lång föreläsning att inte ens föreläsaren låtsades vara intresserad till slut. Fast då gick det fort och avsluta iaf... känner fortfarande att idealismen känns lite luddig. Någon som har en jättebra sammanfattning på vad den innebär som de känner att de vill dela med sig av? den andliga världen är den riktiga världen eller vadå? min hjärna har spärrat min förmåga att förstå just den punkten.
brrrr....muggadugga morrr
nej jag har en metod att sammanfatta!
haj!

RSS 2.0