Apa!

Självklart ska uppropet för genusvetenskapen vara exakt samma j*vla dag och tid som jag ska försöka göra bra ifrån mig på en eximination. Hur f*an tänker man när man lägger upprop samma j*vla vecka som folk kommer som tenta ihjäl sig? Jag är arg. Om någon känner att de inte alls har ett eget jobb/plugg/liv i januari kan ni väl höra av er för tydligen behövs det två personer för att få registrera sig på en ny kurs! argargarg!

Ytterligare lite gnäll.

Blajblaj.
   Igår var sista föreläsningen före jul. Den var ju sådär lagom kul. Typ inga dök upp och av någon outgrundlig anledning kände föreläsaren sig tvingad att skälla på oss för att vi inte kunde ämnet tillräckligt bra. Ganska surt om du frågar mig. Varför ska jag gå på föreläsningen om jag redan kan ämnet ut och in och bak och fram. Det skulle ju vara ett jäkla slöseri med tid. Och som ni alla vet: Tid är plugg.
   Jaja... ska försöka lägga upp något som ska likna ett pluggschema över jul"lovet". Måste börja med mitt eximinationstal. Jag har fortfarande inte riktigt förstått uppgiften men det löser sig säkert. Och så måste jag plugga på vetenskapsteorin. "Kan ni det inte bättre än såhär finns det inte en chans att ni klarar tentan!" blabla. 
   Jag hittade literaturlistan till genusvetenskapen men det finns inte en yttepytte minsta antydan till vad som är huvud- och referenslitteratur. Så jag kan ju glömma att få några böcker köpta den här månaden. 
   Nu äta frukost. Tjing!
  

Allt är bra men jag gnäller i alla fall.

Hej hej hej!
Kan vara så att jag har ont i halsen. Kan också vara så att jag bitit mig långt bak på tungan. Vi får se hur det utvecklas. Låg två dagar med feber förra veckan. Ingen snuva inget ont i halsen. Bara feber. Tror det berodde på att jag lade en hel del stress på hatthyllan. Kroppen kände att det var ett bra tillfälle för lite oprovocerad feber. Och förutom att jag fick feber var det dumt att lägga stressen på hyllan, jag är nämligen inte klar med det som ska vara klart. Och det är ju sååå svårt att varva upp när man väl har lyckats varva ner. Men snaaart är det juluppehåll. Ett seminarium och en föreläsning kvar.
   Jag drömde inatt att jag fick maxpoäng på den kommande vetenskapsteoritentan. Jag var hemskt lycklig ett tag. Sen insåg jag att jag sov (Jo, det går att inse att man sover medan man gör det). Då blev jag mindre lycklig. Men dagen visade sig komma med bra grejer trotts att jag inte maxat några poäng. Jag fick intagningsbeskedet till våren idag. Jag kom in på förstahandsvalet genusvetenskap. Jag som varit så inställd på att få tjata in mig på kursen. Mina betyg är inget att dingla med i flaggstången.
   Andra framsteg som tagits under dagen är att vår fega katt frivilligt har kommit och lagt sig i knät för att gosa. Det tog henne bara två år att fatta att det inte är farligt. Problemet med katter är det att de ska vara som mest gosiga när man sitter på konstiga sätt. När båda benen somnat och jag bestämt mig för att det fick var nog med gos, risken för att behöva amputera benen var överhängande, så vägrade kattskapet flytta på sig. Hon är inte världens största katt men när hon inte vill flytta på sig väger hon sumo. Som sagts tidigare börjar hon även se ut som en sumo. Men hon är inte allt för förtjust i att banta. Hon visar tydligt sin ovilja genom att stå och gny olyckligt i hallen. Matte är inte heller så förtjust i att banta och tänker härmed fira detta med O´boy. Tjipp!


RSS 2.0