(full)komligt snurrig

Okej, här ska det bloggas. Det kan tilläggas att jag inte är nykter någonstans, därav konstiga ord,formuleringar, ristande stavning. bäää... och det sa jag bara för att jag kände för det.
Jag ska skriva en hemtenta... jag höll på att bli lite desperat för att jag räknade ut att skrivningen skulle bestå av 19000 ord allt som allt. När jag läste instruktionerna lite noggrannare *haha noggrannare vilket roligt ord* märkte jag att det handlade om 19000 tecken och inte ord, jag som trodde att jag var tvungen att skriva en lite bok.
   Jag vet att jag inte bloggat på ett tag men nu kommer några ursäkter för det:
1. Min dator är mupp och ville inte ha med blogg.se att göra.
2. Min dator är mupp och ville inte ha med något att göra över huvud taget.
3. Jag är lite mupp och ville inte blogga.
4. Solrosor är ganska okej.
   Så vad har hänt den senaste månaden? Jo, det ska jag berätta för dig. Jag har ingen aning. Jag har pluggat...ehh och gjort en massa andra saker som jag inte kan dra mig till minnes. Jag var på L:s födelsedagskalas och det var trevligt.
   Xboxet är paj... det är inge bra. Eller j det är visst bra för jag ska skriva en tenta, men det ä inte bra för jag tycker mycket bättre om att spela tv-spel än att inte spela tv-spel. Jag absar utan tv-spel!!! Nej, nu kan jag inte minnas så mycket mer... och det är ju inte nåt bra tecken... men det struntar jag i.
   I alla fall... L, jag kommer hem till dig runt påsken. Jag har organiserat en folksamling som ska demonstrera för att flytta på det där dumma seminariet och sen kan vi gå runt i linköping utklädda till påskliljor och tigga godis. det blir jättebra!
   Jo, just det! Jag var ute med N från gymnasietiden(ute= fika). Det var mycket trevligt! det är alltid trevligt att känna att man inte glidit ifrån varandra totalt. Vi ska försöka återta kontakten och det känns fint... eller trevligt om man föredrar det ordet. 
   Knorr i huvet jag ska gå och dricka vatten!
Chip!

veckan som gick sin väg...

Hade det inte varit för kära tulpangnissel skulle jag säkerligen aldrig uppdatera bloggen... men som det är nu så känner jag mig trängd att göra det. Tulpangnissel är mitt dåliga bloggsamvete, men det är jag bara glad för.
   I onsdags hade genusvetarföreningen Orlando välkomstmingel för oss färskningar i kårens lokaler. Det bjöds på vin, ost, snacks o allt sånt. Efter att noga ha övervägt tanken att inte dricka alls gjorde jag det enda sansade och drack mig på gränsen till pinsam. Som tur var snappade någon upp vinet och minglet skingrades ut i eftermiddagsmörkret. Det var lagom bra att vara ganska full för hemresan tog mig alldeles fansansfullt lång tid. Under resan han jag skära upp ett finger, tillhörande mig, med hjälp av nageln på ett annat finger, också tillhörande mig, samt nästan börja hytta med nävarna åt en puckad buss chaffis. Han trodde att han kunde sätta dit mig för plankning men icke sa nicke för jag, jag har ju busskort. Helt och fullt betalt till och med!
   Gårdagen spenderades även hela den i plugget med föreläsning och att titta på thelma & louise(stavning?) och uppmärksamma de radikalfeministiska särdragen i den. Jag har ju sett den förr men den var för första gången riktigt rolig. Kan rekomendera den till er som inte sett den på ett tag. Om ni vill kan jag expertkommentera den åt er. Det tänker jag dock ta betalt för i så fall.
   Imorse var jag tvungen att gå upp jobbigt tidigt för att förbereda mig till semenariet. Jag överlevde det men vet inte riktigt hur. Jag misstänker att jag lät antingen jäkligt smart eller helt förvirrad. Jag ifrågasatte iaf en av liberlfeminismens husgudinnor och eftersom genusvetare överlag tycks ha en viss motvilja mot liberalfeminismen så kanske jag plockade några poäng. Fast vem vet?
   Nu ska jag strax äta kanelbullar och kolla in På spåret. slaffs!

RSS 2.0