Träsktroll i badrummet (Men inte i innehållet)

Nä! det här ska inte bli ett roligt inlägg... det ska bli skittråkigt! (För att fånga stämningen som lagt sig över lägenheten sen jag började med pm:et)

Jag har gjort absolut ingenting vettigt under många dagar nu. Jag har stirrat i böcker, jag har gjort några krummelurer på papper, jag har knäppt lite på några tangenter och jag har inte ens prodcerat en enda sida PM. Fan!  Det skulle vara så fint med något roligt som omväxling... och till råga på allt har det varit kanonväder. Varför är det alltid så? Slutfas på delkurs= sol.

Jaja... jag kan väl börja se framåt lite. Sommarn ska bli skitbra. Det har jag bestämt och därför blir det också så. Mormor och morfar kommer upp från la france och det ska bli kul att träffa dem, det är ju liksom två år sen sist. Det har även börjat spekuleras i en frankrikeresa i juli men där är allting ytterst osäkert. Men en sak som är säker är att L flyttar tillbaka till rätt sidan av landet. Jag förväntar mig mycket umgänge (bara så du vet!) och soliga kvällar på Hermans. Och så måste vi ju ha grillpartaj hos J. Vad ska de annars med den där uteplatsen till?
Om två veckor sisådär springer(läs: går alternativt släpar oss längs) jag och mamsen vårruset. Jag har inga muskler i benen uppmärksammade jag i och med en promenad förra veckan. Jag borde möjligvis göra något åt det.

Jag lånade retoriklitten till sommarkursen av en kursare förra veckan. Förolämpande lite!! Fast jag är inte den som klagar (angående just det) de kan ju inte packa på oss hur mycket böcker som helst om de envisas med obligatoriska föreläsningar. lalala...

Snipp snapp snut... så va bloggen slut.

Lite av olika

Hej hopp över bäcken.

Jag känner att en dag som denna är som gjord för att tala om sig själv i tredje person. Men det ska jag inte göra.
Sommarproblemen har nu löst sig. Jag sökte till en sommarkurs i retorik men hamnade på reservplats. Bajs... sa jag då och blev depp. Men sen så hörde jag av mig till retoriksekreteraren och det visade sig att de hade fler platser än vad de hade meddelat till studera.nu. Alltså skulle jag bli kallad till upprop och hon garanterade mig en plats. Najs... sa jag då. Poesin flödar. Fast sen blev jag nervös, retorik är nämligen knepigt. Och skulle man råka göra bort sig litegranna så blir det väldigt offentligt.

I övrigt så lämnade vi in grupparbetet i fredags i samband med redovisningen. Jag har en bra känsla gällande arbetet. Fast å andra sidan så är det inte bra att ha en bra känsla gällande någonting över huvud taget. En bra känsla tyder på att det kommer gå åt pipan och att man dessutom kommer bli jädrans besviken just eftersom man trodde att det skulle gå bra. Alltså har jag en dålig känsla när det gäller arbetet. Ren logikiskt sett kommer det gå jättebra <---- Tendens till cirkelresonemang.

För att fira att vi var klara drog en massa från kusen in till stan för en eller flera tentaöl I Tanto. Det var grymt varmt och jättetrevligt. Jag blev ganska på kapsylen och babblade runt som en struts. Jag kom hem ganska tidigt och tvingade mig själv att vara vaken och nyktra till. Det var jobbigt. Men jag klarade mig från en hotande bakfylla i lördags och det var bra. Då stack vi ner till nynäs och bad till solgudarna. Jag fick en fräken som nu har försvunnit. Tyvärr verkare det som att all denna utomhusverksamhet återlivade min förkylning och jag har känt mig lite dassig.

Nu ska jag ta mig an den nyköpta och nykopierade kurslitten. Jag vill ha semester!!! Gaah!

Stackars, stackars mig!

Här sitter jag innomhus en solig dag som denna... varför? Jo, jag är sjuuuk. Stackars, stackars mig. Jag har åkt på en bamseförkylning och håller dessutom på att tappa rösten. Inte nog med att jag sitter inne och har jättetråkigt, jag måste även hålla tyst.
   Det var meningen att vi skulle gå ut och öla idag, men icke. Inte för min del i alla fall. Jag sitter hemma med tv:n som sällskap. Och nästa vecka kommer inte bli så rolig den heller. Vi håller på med slutspurten på ett arbete som ska redovisas på fredag. Det skulle inte kännas hälften så jobbigt om jag slapp ha en hjärna gjord av snor. 
   För övrigt har det inte hänt så jäkla mycket. Har tillbringat mycket tid i plugget, eller rättare sagt: I solen utanför skolan. Jag lyckades bränna mig en smula... och det var ju inte så bra eftersom mn nya hårfärg även den råkar vara röd. Tanken var från början att det skulle vara mörkbrunt med litegranna rött, men jag underskattade min grundhårfärg och jag blev jäkligt röd i skallen. Efter en smärre chock beslutade jag mig för att det var en bra färg.
   Nu måste jag snyta mig och tycka lite synd om mig själv...

RSS 2.0