skitdag

Dagen börjar med dunk... dunk, bom bom dunk dunk dunk. Och med det menar jag ljud från grannen ovanpå och inget annat. Klockan 0630!!! Ska jag någonsin få sova ut!? och hur mysig känner man sig vid den tiden, det är inte direkt som man knatar ut i trapphuset för att ringa på hos grannen när man känner sig som om klockan är halv sju. Men nu när jag tänker på det kanske det är det man borde göra. Ruffsa till håret lite ytterligare (som om det skulle behövas) , trycka in en brustablett i käften och sen gå upp och gorma kryptiska saker... jag kanske kan skrämma skiten ur deras ungar så att de aldrig göra ett ljud från sig igen.
Dagen fortsätter med nedåtgång på snusbörsen. Tre snus kvar, två snus kvar, en snus kvar... oj här kommer pip med en alldeles fin och ny dosa åt mig. Det var dagens höjdpunkt, och då förstår ni hur jag upplevde resten av dagen
Försökte plugga men det gick la inge vidare. Allitteration används av apor i amerika. och det va typ det jag kom fram till. kul!
Kom nyss hem från dansen som inte gick något vidare. Idag svettades jag inte som en gris utan snarare som niagarafallen. det måste vara någe fel på svettkörtlarna, det måste det. Fick skitont i båda stortårna efter halva passet men kämpade genom det (yeah!) .
Tänkte att jag skulle mysa framför GA på tävän men tävän lade ner. FAN. Myrornas krig bah sådär. Jag ska fan strypa kabelbolaget med deras egen kabel. Vad gör man då vid sådana här tragiska tillfällen, jo man sätter sig framför datorn för att konstatera att musen inte funkar trotts att man bankar den i bordet. Och alla lampor i hela huset har typ dött så det är mörkt och tröttsamt här. Varför kan ingenting i hela jäkla huset funka? och varför försöker grannen borra hål i betongväggarna vid den här tiden? Undrar om man kan få dem vräkta?
Blä bajs o skit och usch!

flugbajsar

Just nu borde jag sitta och plugga på Idéhistorieöversikten. Det gör jag inte. Jag fryser om fötterna och använder det som en ursäkt att slippa. Jag måste hitta någon form av frukost men det ser mörkt ut. Inge bröd eller liknande... inget mjölkbaserat... vi har fan inte ens mjöl hemma. suck. Vi kör något projekt som går ut på att överleva på vad som finns i skafferiet utan att gå och handla. Detta kommer säkerligen leda till roliga kombinationer under dagarna som kommer. Men jag ska inte klaga.. jag har en massa kikärtor.
   Skickade nyss in ansökan till vårens kurser. Av någon anledning blev jag inspirerad och gjorde en jättekonstig prioritering. DET LÖSER SIG! Konstigt att jag aldrig kan hålla mig till planen bara.
   Igår försökte en massa dumma insekter döda mig. Två flugor i näsan och två i ögat. Jag tror att de försökte kväva mig och när det inte gick försökte de förblinda mig så att jag kanske tappade orienteringen och ramlade ner för ett stup. Det gjorde jag dock inte... haha!
Host host host.

ZZzzzZZZ

Jag vill sova. Jag vill sova! jag vill gå upp till grannen ovanför och hota med hundmord om de inte kan få tyst på byrackan som höll mig vaken hela helgen. Jag skulle tro att jag kan tävla om att bli typ sveriges elakaste vegeterian om jag gör så. Jag har ingenting att förtälja om helgen. Allt är bara ett sömnlöst töcken. ZZZZzzzZZZzzz

Strumpa

Fredag. Morr. Har nyss avslutat en väldigt massa läsande och tänker nu slå mig ner med det goda samvete man bara får av att ha gjort absolut inte alls allt man borde till på måndag.
trött.
Hmm låt mig se.. just det, träningsvärk! jag har ont i: nacke, rygg, mage, röv, ben och armar... jag kan knappt röra mig (seriöst alltså... det går knappt.) men det var kul på dansen i onsdags. Jag var skitdålig och höll på att ramla säkert hundra gånger. Jag skyller på nikotinabstinensen som inträdde efter ungefär 30 minuter. Jag kan tappa balansen för mindre. Men som sagt: kul. Bra lärare.
Ähhh... på måndag ska katten till veterinären. hoppas att hon inte mår hälften så kasst som jag tror i mina mest optimistiska tankar. För det är tillräckligt illa som det är.
Jag har nu ett handfat som inte läcker eller ger ifrån sig suspekta ljud. Det är bra.
slurk

gnyyy

Mitt huvud är fullt med gruuus. Jag har precis avslutat en uppgift som retat mig i en vecka. Men nu är den utskriven, ihopklamrad och nerstoppad och den kommer inte se dagens ljus förrän på föreläsningen imorgon. Jäkla bajs blev det av den. Blääääääää på den.
Imorgon tänkte jag besöka danskolan och kolla in den nya läraren. Verkar det bra blir det dansdansdans. Verkar det inte bra blir det inte mycket av den varan. Känner dock att jag behöver lite motion eftersom löparskorna står på hyllan. Ser redan fram emot träningsvärken. Jag ska gnälla något enormt!
Det regnar.
Ikväll är det battle of the tv-program. GG Vs TM. avslutande avsnitt för båda programen... GG vinner troligen eftersom det är the total end of it all! Ser ni att jag försöker vara internationell! Det går inte så bra... jag sova vill göra nu. Huvet ont i. Bråka med Hellspong.
Heeeeepp!


stresskompress

... är just vad jag behöver nu. Okej, andra veckan på högskolan och jag tappar redan håret. Det är inte så mycket att jag inte hinner utan att jag inte vet vad som ska göras till när. Man måte leka detektiv och gå igenom alla häften man någonsin fått och jämföra, dubbelkolla och sen kolla i kalender om det kanske möjligvis stämmer. GAAAHHH! Nu tänker du kanske: Jaha varför sitter du och bloggar mitt på ljusa dagen om du nu har en massa att göra. På det svarar jag: Blä! För det första: Jag måste släppa taget och gnälla lite för annars kommer det flyga doktornsavhandlings-sidor i luften snart. För det andra: Hur skulle världen kunna överleva om jag inte bloggade?

fast nu när jag tänker på det har jag inte så mycket att blogga om; den senaste veckan har varit plugga, snora, äta, skita, snora mer, plugga lite till och sova. I olika ordning för det mesta... och just det! jag glömde det viktigaste som jag har ägnat ganska mycket tid åt på senaste: först stå och vänta på tåget för att lite senare övergå i att stå och vänta på ersättningsbussen. Jag önskar att jag var forskare för då kunde jag se det som en observation av hur människor reagerar i stressituationer.

Nu har katten bajsat och eftersom förkylningen håller på att släppa så känner jag den behagliga doften sprida sig. Måste göra något åt saken... Hutt!

Snorkalas

Jag här hemma sitter jag och snorar, pip ligger och snorar i sömnen. han har inte behagat att gå upp! hallå! klockan är ju soluppgång! vad är det för fasoner att ligga och sova nu? jaja, som sagt, det är snorkalas hemma hos oss, för egen del börjar snoret förflytta sig från näsan ner mot lungorna. Detta kommer leda till att jag i några veckor kommer gå omkring och hosta som en gammal gubbe. Men man ska se det positivt, jag tror att jag nästan inte har någon feber. Jag kan inte vara säker på att jag hade feber igår eftersom vi inte har någon termometer utan kör på den välprövade metoden puss-på-panna. Detta brukar vara en god idé men funkar kanske inte lika bra om båda har feber. Hmmm... Jag överlevde iaf första veckan. Planerna för helgen är att inte göra ett piss och på det sättet bli frisk. Att förneka en förkylning gör inte at den försvinner tydligen.

Jaha...nej nu börjar jag bli lite uttråkad. Jag vill inte vara förkyld.

Jag tror att trädet utanför vårt fönster är sjukt. Det är gult och har tappat en massa löv. Jag vet att det är höst och att träd gör så på hösten men inget av de andra likadana träden är gula. Snyft. Jag vill ha mitt träd, det blommar så jättafint jätterosa på våren (inte den här våren dock). Inte för att jag gillar rosa över allt annat men de påminner om körsbärsträd då.

Hm... Lista på saker man kan göra på helger när hjärnan är snorig.
Titta på repriserna av topmodel (trotts att du såg avsnitten i veckan)
Låta som en förstoppad säl
Skriva en blogg om hur synd det är om dig
Ligga i soffan och kasta strumpor.
Förklara för katterna hur synd det är om dig och varför matte inte orkar gå på leksaksjakt under sofforna just nu.
Skriva knasiga saker på datorn och printa bara för att prova den nya skrivaren.
Snyta dig så högt det går.
Äta starka saker och vara glad åt att du tappat all smak.
Gnälla för att du sitter inne en fin höstdag när du hellre hade varit ute en runda runt sjön.
Varva om ett gammalt TV-spel

Det var allt jag hade att säga om det...
*sälljud*


RSS 2.0